A- A A+

Binnenschilderwerken

Deco Van Houtte biedt u voor uw binnenschilderwerken een complete service van A tot Z aan. Om te beginnen voeren wij alle nodige voorbereidingswerken uit, zoals het afdekken van meubels en andere kostbare zaken en het plamuren en schuren van de muren. Ook het opstoppen en afwerken van gyproc voor wanden en plafonds nemen wij voor onze rekening. Uiteindelijk schilderen wij alle mogelijke oppervlakten, zoals wanden, plafonds, meubels, deuren, ramen, radiators,... Bekijk hieronder enkele realisaties en laat u overtuigen van onze vakkennis. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Behangwerken

Onze decorateurs zijn op de hoogte van de laatste behangtrends en voeren dan ook met gemak alle soorten behangwerken uit. Wij behangen alle soorten behangpapier, gaande van glasvlies tot schilderdoek en veel meer. Bekijk hieronder enkele realisaties en laat u overtuigen van onze fijne afwerking. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Vloerbekleding

Deco Van Houtte plaatst alle soorten vloerbekleding. U kunt bij ons terecht voor:

  • linoleum, marmoleum
  • vast tapijt, traplopers
  • alle vinylsoorten
  • laminaat

Bekijk hieronder enkele realisaties en laat u overtuigen van ons kwaliteitswerk. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Schildertechnieken

Deco Van Houtte beschikt over een ervaren en professioneel team schilders die getraind zijn in verschillende schildertechnieken. Daarom kunt u bij ons terecht voor praktisch elke schilderopdracht. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het spuiten van MDF meubels, keukens, badkamers, dressings,... en in het zandstralen en vergrijzen van meubels, deuren,...

Bekijk hieronder enkele realisaties en laat u overtuigen van onze expertise. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.